Ότι συνομίλησε προ ημερών με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο παραδέχθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης. Και μιλάμε για παραδοχή, καθώς πρώτη η στήλη του Big Mouth του powergame.gr είχε αποκαλύψει τη συγκεκριμένη συνομιλία πριν από μία εβδομάδα.

Διαβάστε εδώ: Μίλησαν στο τηλέφωνο Μπέος και Κασσελάκης - Τα καλά λόγια του δημάρχου Βόλου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα... συχαρίκια

«Συνομίλησα με τον Μπέο πριν από μία εβδομάδα περίπου. Είχαμε μια σύντομη συνομιλία με βιντεοκλήση», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στον απόηχο όλων αυτών που έχουν διαδραματιστεί μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δήμαρχο Βόλου να έχει εξαπολύσει πολλές φορές ομοφοβική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν, θέλω να ενώσω τον κόσμο. Θέλω να ενώσω, δεν θέλω να διχάσω. Το να εκδικηθούμε επειδή κάποιος είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή όποιου άλλου ζητήματος, δεν είναι τρόπος…».

Αναφερόμενος στην συνομιλία που είχαν πρόσφατα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Κασσελάκης είπε: «Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος και ότι είμαι ανθρώπινος, σωστός».

«Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού», είπε χαμογελώντας ο Στέφανος Κασσελάκης.


Στέφανος Κασσελάκης και Αχιλλέας Μπέος συνομίλησαν με βιντεοκλήση