Ένα… ελαφρύ δείπνο με τον Τάσο Χατζηβασιλείου είχε χθες στο Βυζαντινό Μουσείο η Ρομπέρτα Μετσόλα, λίγο πριν πάει στο Ωδείο Αθηνών για την ομιλία που πραγματοποίησε σε νέους. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πριν πάνε στο Βυζαντινό Μουσείο, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έφτασε πεζή από το Μαξίμου, συνοδευόμενη από τον Σερραίο πολιτικό, που διατηρεί εδώ και χρόνια στενή φιλική σχέση με τη Μετσόλα.

Η τυχαία συνάντηση με τον Κασσελάκη στο αεροδρόμιο

Μετά το πέρας των υποχρεώσεών της, ο Τάσος Χατζηβασιλείου συνόδευσε τη Ρομπέρτα Μετσόλα μέχρι την αίθουσα των VIP του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί λοιπον στο αεροδρόμιο, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε μια τυχαία συνάντηση «κορυφής», λίγο πριν φύγει από τη χώρα μας. Σύμφωνα με το Big Mouth, η Μετσόλα, φτάνοντας στην αίθουσα VIP, έπεσε πάνω στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μόλις είχε καταφθάσει από το Λονδίνο. Οι δυο τους τα είπαν για κάνα τρίλεπτο στα όρθια…

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

Το γεύμα με Χατζηβασιλείου στο Βυζαντινό Μουσείο…

– Μετά την άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχε η Μετσόλα με τον πρόεδρο Μητσοτάκη και πριν πάει στο Ωδείο Αθηνών για την ομιλία που πραγματοποίησε σε νέους, ένας φίλος μου την εντόπισε στο Βυζαντινό Μουσείο, να τρώει κάτι ελαφρύ με τον Νεοδημοκράτη βουλευτή Τάσο Χατζηβασιλείου. Μάλιστα, ο πληροφοριοδότης μου, που βρισκόταν στον χώρο πριν πάνε εκεί οι δύο, μου είπε ότι η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έφτασε πεζή από το Μαξίμου, συνοδευόμενη από τον Σερραίο πολιτικό, που εξ όσων έμαθα (αφού έψαξα σχετικώς) διατηρεί εδώ και χρόνια στενή φιλική σχέση με τη Μετσόλα. Για όσους τυχόν το παραβλέπουν, ο Χατζηβασιλείου ενδεχομένως και να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες πολιτικούς στους κόλπους του ΕΛΚ και γενικώς στο «κράτος των Βρυξελλών».

…και η τυχαία συνάντηση με Κασσελάκη στο αεροδρόμιο

- Μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Ρομπέρτα Μετσόλα, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ο Χατζηβασιλείου τη συνόδευσε και μέχρι την αίθουσα των VIP του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Και θα αναρωτηθείτε, και όχι αδίκως: «Κι εσύ πού το ξέρεις;». Ε, λοιπόν, πάλι το δίδυμο έπεσε σ’ έναν φίλο μου, ο οποίος έσπευσε να μου τηλεφωνήσει, όχι για να μου «καρφώσει» τη συνύπαρξη στην αίθουσα αναμονής των Μετσόλα – Χατζηβασιλείου, αλλά μια τυχαία συνάντηση «κορυφής» που είχε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λίγο πριν φύγει από τη χώρα μας. Φτάνοντας στην αίθουσα VIP, έπεσε στην κυριολεξία πάνω στον πρόεδρο Κασσελάκη, ο οποίος μόλις είχε καταφθάσει από το Λονδίνο. Οι δυο τους τα είπαν για κάνα τρίλεπτο στα όρθια, χωρίς ωστόσο να είμαι σίγουρος ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε τι ακριβώς δουλειά κάνει η κυρία, η οποία δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι κατάλαβε όσα της έλεγε ο Κασσελάκης.