Νέα αιχμηρή ανάρτηση για τον Παύλο Πολάκη επεφύλαξε σήμερα ο στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης. Με αφορμή την απουσία του Παύλου Πολάκη χθες από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σπάζοντας έτσι την κομματική γραμμή του Στέφανου Κασσεαλάκη, ο κ. Μωραΐτης έγραψε για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ: «Εκεί που απείχε ή καταψήφισε το 1/3 της Ν.Δ. και το 1/3 του ΠΑΣΟΚ, να δώσει το άλλοθι στα ΜΜΕ να παίζουν "απών ο Πολάκης". Φάουλ και για την ανθρωπιά, φάουλ και για το κόμμα του. ΥΓ.: Τελικά είχε δίκιο ο Τσίπρας…».

Ο ίδιος συνέχισε το σχόλιό του λέγοντας: «Όταν μπορείς να πείσεις το 97% των Σφακιανών να ψηφίσουν gay αρχηγό, αλλά έχεις χειρουργείο όταν πρόκειται για το δικαίωμα χιλιάδων ανθρώπων να είναι ίσοι, δεν πείθεις κανέναν. Εγώ ξέρω στη ζωή μου ότι νυστέρι και τσεκούρι δεν συναντιούνται στον ίδιο δρόμο».

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής Επικρατείας Όθων Ηλιόπουλος ήταν οι μόνοι που απείχαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή ψηφοφορία για την ισότητα στον γάμο.

στιγμιοτυπο_2024-02-16__6_55_22_μμ