Απών ήταν από τη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Παύλος Πολάκης. Παρά το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία, ο Παύλος Πολάκης δεν παρευρέθηκε την Πέμπτη στην Ολομέλεια δικαιολογώντας την απουσία του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία επικαλούταν ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση, που συνδεόταν με ένα χειρουργείο. Μάλιστα, για να πείσει πρωτίστως τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετέπειτα τον πρόεδρο του κόμματος του ότι λέει αλήθεια, ο αψύς Σφακιανός  συνόδευσε την ανάρτηση από τέσσερις φωτογραφίες. Ωστόσο ο Πολάκης φαίνεται ότι δεν τα υπολόγισε καλά και η μία εξ αυτών αποκάλυψε το ψέμα του. Ότι δηλαδή το χειρουργείο που επικαλέστηκε, παραθέτοντας και τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, είχε γίνει στις 13/2/24 και όχι χθες. Αυτή η γκάφα του Πολάκη φαίνεται να δίνει τεράστια «πάσα» στον Στέφανο Κασσελάκη που ψάχνει μανιωδώς τρόπο να «καθαρίσει» την Κουμουνδούρου από τους «αντάρτες». Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, δεν αποκλείεται και μέσα στη μέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει μέχρι και στην αποπομπή του Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Διαβάστε εδώ: Τεράστιο ψέμα Πολάκη - Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή

polakis_ok


Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Τεράστια πάσα φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει ο Πολάκης στον πρόεδρο Κασσελάκη, απέχοντας (τελικώς) από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο (που πλέον είναι νόμος του κράτους) της ισότητας στον γάμο. Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία, ο αψύς Σφακιανός όχι μόνο δεν πειθάρχησε, αλλά εγκαίρως προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επικαλούμενος ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση, που συνδεόταν μ’ ένα χειρουργείο. Μάλιστα, για να πείσει πρωτίστως τον πρόεδρο Μητσοτάκη ότι λέει αλήθεια, συνόδευσε την ανάρτηση από τέσσερις φωτογραφίες. Και κάπου εκεί έγινε η γκάφα, αφού η μία εξ αυτών απεικονίζει το ψέμα Πολάκη. Ότι δηλαδή το χειρουργείο που επικαλέστηκε, παραθέτοντας και τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, είχε γίνει στις 13-02-2024 και όχι χθες. Έπειτα απ’ όλα αυτά έχω την αίσθηση ότι η σημερινή μέρα (παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα) θα φέρει εξελίξεις στο μέτωπο Κασσελάκη – Πολάκη. Προσωπικά θα ρίσκαρα μια πρόβλεψη, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει μέχρι και στην αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Εκτός κι αν επικρατήσει ο φόβος και τα κάνει όλα γαργάρα, όπως τα έκανε παλιότερα ο Τσίπρας.