Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο... καλό που διαφωνούν και για τα διαδικαστικά πλέον. Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) τέθηκε το θέμα της εκλογής των συνέδρων, που είναι προγραμματισμένη για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Φεβρουαρίου).

Και εκεί ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης κατέθεσε, εντόνως, τις ενστάσεις του για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, λέγοντας πως δεν εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν ήταν ακριβώς λίγοι αυτοί που μοιράστηκαν την ανησυχία του, αλλά το θέμα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.

Με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση, καθώς Σπίρτζης επέμενε και ο Πάνος Ρήγας προσπαθούσε να κατεβάσει τους τόνους και οι δύο γραμματείς Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης έλεγαν ότι θα μεταφέρουν τις ενστάσεις στον Στέφανο Κασσελάκη. Τελικά έμεινε εκεί. Και πηγές από την Κουμουνδούρου διεμήνυσαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και όλα θα γίνουν όπως είπε ο πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης.