Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Οι δύο άνδρες είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ενόψει και των επερχόμενων ευρωεκλογών, στις οποίες ο Δημήτρης Τσιόδρας, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Άλλωστε, το στίγμα για την υποψηφιότητά του είχε δώσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα.

«Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και καλοτάξιδη να είναι και η πορεία του συγγραφέα στους επόμενους στόχους του. Η χώρα έχει ανάγκη από φρέσκες ιδέες και από ικανούς ανθρώπους να τις κάνουν πράξη», είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον διευθυντή του γραφείου του, δίνοντάς του ουσιαστικά το χρίσμα για τις ευρωεκλογές.

423147334_680745283985964_7138372809299964842_n

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή τις εκδηλώσεις που συνδιοργανώνει με τη Ν.Δ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σήμερα και αύριο, με αντικείμενο τα έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης.