Συνεδρίαζει σήμερα για δεύτερη ημέρα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, με τις εργασίες να έχουν διακοπεί το μεσημέρι για να υπάρξει ένα διάλειμμα περίπου 2 ωρών. Περί τις 2 το μεσημέρι, έφτασε στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη το κέτερινγκ με το μεσημεριανό, με το βίντεο του Parapolitika.gr να δείχνει το βανάκι που στάθμευσε έξω από την πόρτα, καθώς και τους εργαζόμενους να παραδίδουν τα ταψιά με το γεύμα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο

Σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λόγω κακοκαιρίας


Υπήρχε σκεπτικισμός αναφορικά με την επιδείνωση του καιρού και το ενδεχόμενο απαγόρευσης απόπλου για την αυριανή ημέρα και έτσι αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν οι εργασίες σήμερα και όποιος επιθυμεί να αναχωρήσει για Αθήνα ενώ όσοι μείνουν απόψε στις Σπέτσες θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί νωρίς για να προλάβουν το ενδεχόμενο απαγορευτικού απόπλου.

*Διαβάστε ακόμα: ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Λόγω κακοκαιρίας σήμερα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες - Θέλουν να φύγουν πριν το απαγορευτικό απόπλου

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη διαμορφώθηκε καταλλήλως για τις εργασίες του συνεδρίου. Στον χώρο έχουν στηθεί ροτόντες προκειμένου οι βουλευτές να εργαστούν άνετα με τα λάπτοπ και τις σημειώσεις τους. Οι βουλευτές καθίσανε όλοι μαζί γύρω από το αναμμένο τζάκι, σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Κάθε τομεάρχης παρουσιάζει μια εισήγηση με βάση το χαρτοφυλάκιό του και ακολουθεί συζήτηση.


Ο χορός και τα τραγούδια που "έκλεισαν" την πρώτη ημέρα των συνεδριάσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Η πρώτη μέρα των εργασιών της τριήμερης ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες ολοκληρώθηκε, όπως ανέφεραν τα Parapolitika.gr, με απόλυτη επιτυχία, αφού τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις παρουσιάσεις που έκαναν οι Τομεάρχες του κόμματος που μίλησαν χθες.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως η βραδιά έκλεισε με καλό κρασί, τσίπουρο και παϊδάκια, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος μαζί με τη Δώρα Αυγέρη και τη βουλευτή Κοζάνης, Καλλιόπη Βέτα τραγούδησαν «κλέβοντας τις εντυπώσεις».

Ειδικότερα, μετά το φαγητό, κατά τις 11, η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής Κοζάνης και ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη τραγούδησε ακαπέλα το τραγούδι «Όμορφη Πόλη» και είπε ένα τραγούδι και ο κ. Φάμελλος, ο οποίος έχει υπέροχη φωνή. Η κ. Μάλαμα έριξε ένα χορό, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου μαζί με την κ. Βέτα τραγούδησαν το: «Αυτή η νύχτα μένει».