Ο Μάκης Βορίδης φαίνεται ότι δεν έχει καμία επιθυμία να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Όπως αποκάλυψε χθες η στήλη Big Mouth του powergame.gr,  ο υπουργός Επικρατείας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα με τον πρωθυπουργό και ένα από αυτά ήταν και το επικείμενο νομοσχέδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ., επισήμανε: «Ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η κυβέρνηση». Όπως ανέφερε χθες η στήλη, ο υπουργός θα τοποθετηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, όταν θα έρθει προς έγκριση το σχετικό νομοσχέδιο και δεν πρόκειται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Μάλιστα, όπως φαίνεται τις τελευταίες μέρες, ο Βορίδης αποφεύγει να αναλώνει χρόνο στο επίμαχο θέμα. 

Διαβάστε εδώ: Συνάντηση Μητσοτάκη με Βορίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια - Συνεννοήθηκαν και δη στον απόλυτο βαθμό για το νομοσχέδιο

Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

- «Ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η κυβέρνηση», ανέφερε ο υπουργός Βορίδης κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ. Όπως σας έγραφα από χθες, ο υπουργός Επικρατείας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα με τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Και όπως αντιλαμβάνεστε, στην κουβέντα συζητήθηκε και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο Βορίδης, που, όπως πληροφορούμαι, θα τοποθετηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, όταν θα έρθει προς έγκριση το σχετικό νομοσχέδιο, δεν πρόκειται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, τις τελευταίες μέρες αποφεύγει να αναλώνει χρόνο στο επίμαχο θέμα. Η στάση του αυτή είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει αξιολογηθεί δεόντως από τον πρόεδρο Κυριάκο.

! Και μια και αναφέρθηκα στον Βορίδη, να σας πω ότι στην ίδια κομματική εκδήλωση προέτρεπε τους φίλους της Ν.Δ. να ψηφίσουν τη φίλη του Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον παριστάμενο διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, που, ως γνωστόν, με τις ευλογίες του προέδρου Μητσοτάκη θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή.