Μια σπάνια ευκαιρία να το «ρίξουν λίγο έξω» είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε στον Γιώργο Κουβαρά και την ΕΡΤ, το πρωθυπουργικό ζεύγος πήγε στο Nox, όπου τραγουδάει η μεγάλη Μαρινέλλα, για να περάσουν κάποιες ώρες διασκέδασης.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε στη σύζυγό του το ερωτικό τραγούδι «Καμιά φορά» που ερμήνευσε ζωντανά η Μαρινέλλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σύντομα συμπληρώνουν 30 χρόνια κοινής πορείας, με μια οικογένεια με τρία παιδιά. «Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

mitsotakis-marinella-1-final
mitsotakis-marinella-2-final
mitsotakis-marinella-3-final
mitsotakis-marinella-4-final


Το πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος η Μαρινέλλα έχει τον τίτλο «Σήμερα» από την ομώνυμη επιτυχία της και μαζί της εμφανίζονται η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι μετά το τέλος της βραδιάς θέλησε να συναντήσει την εμβληματική τραγουδίστρια και εκτός σκηνής. Και τα χαμόγελα περίσσευαν. Παρούσα ήταν και η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη.



Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετικό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας: «Μια καταπληκτική βραδιά στη Μαρινέλλα μας!».

Οι δυο τους αποχώρησαν λίγο μετά τις 23:00 από το νυχτερινό κέντρο.
Πηγή φωτογραφιών: NDP