Μια σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση είχαν o Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκιπου βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα. 

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετικό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας: «Μια καταπληκτική βραδιά στη Μαρινέλλα μας!».


Η Μαρινέλλα επέστρεψε δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση για να πραγματοποιήσει μια σειρά live εμφανίσεων, πλαισιωμένη από μια ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών. Μαζί τους είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η σύζυγός του επέλεξαν μια casual εμφάνιση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φορά ζιβάγκο και τη Μαρέβα ένα γκρι μακό. Το ζευγάρι επέλεξε να καθίσει σε ένα από τα πιο πίσω τραπέζια του μαγαζιού, σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της ερμηνεύτριας.

Δείτε εικόνες
mitsotakis8
mitsotakis1
mitsotakis2
mitsotakis3
mitsotakis4
mitsotakis5
mitsotakis6
mitsotakis7


Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αφιέρωσή του στη Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σύντομα συμπληρώνουν 30 χρόνια κοινής πορείας, με μια οικογένεια με τρία παιδιά.

«Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη βραδινή τους έξοδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε στη σύζυγό του το ερωτικό τραγούδι «Καμιά φορά» που ερμήνευσε ζωντανά η Μαρινέλλα. Οι δυο τους αποχώρησαν λίγα λεπτά πριν από τις 23:00.