Ακούγοντας δεξιά κι αριστερά πολλά και διάφορα σχετικά με το ενδεχόμενο να μην του δοθεί από τη Ν.Δ. το χρίσμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο νυν περιφερειάρχης (που είναι από τους αγαπημένους μου) Γιώργος Πατούλης σκέφτεται, μόλις βρει την ευκαιρία, να ανακοινώσει την ήδη ειλημμένη απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Το αυτονόητο δηλαδή, αφού η μόνη περίπτωση να μη διεκδικούσε μια δεύτερη θητεία στην Περιφέρεια θα ήταν αν δρομολογούνταν εξελίξεις στην αρχηγία της Ν.Δ. Επειδή κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον πολιτικό ορίζοντα, θα αρκεστεί στον σημερινό θώκο. Με δεδομένο ότι ο Πατούλης είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης, είναι δύσκολο (σχεδόν αδύνατον) να του αρνηθεί στήριξη ο Μητσοτάκης, που, εδώ που τα λέμε, δεν έχει κανέναν λόγο να τσακώνεται με τον Γιωργάρα.

Κάπως έτσι, πηγαίνει στις ελληνικές καλένδες και το όνειρο του φίλου μου του Νίκου Χαρδαλιά να διαδεχτεί τον Πατούλη στην Περιφέρεια. Ο υφυπουργός για τις φωτιές, τον Covid και τις πλημμύρες, αν θέλει να έχει ρόλο και στην επόμενη θητεία του Μητσοτάκη, μάλλον είναι αναγκασμένος να διεκδικήσει την είσοδό του στην επόμενη Βουλή συμμετέχοντας μαζί με τον Θεοδωρικάκο στο ψηφοδέλτιο του Νότου.

Και στέκομαι στην υποψηφιότητα του φίλου μου του Τάκη, γιατί κάποιος άθλιος στο powergame.gr άφησε διάφορα υπονοούμενα αναφορικά με τη γενικότερη αξιοποίηση του πρώην υπουργού. Λες και ο Μητσοτάκης, όταν ξεκινήσει να μαζεύει πρωτοκλασάτους, έχει πολλούς σαν τον Θεοδωρικάκο. Αυτά, για να φτιάξω τη μέρα, αλλά κυρίως το Σαββατοκύριακο, του Τάκη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ «ΠΡΑΚΤΩΡ» ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ