Θαλασσινά έχει το μενού του γεύματος εργασίας που θα δοθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις κοινές δηλώσεις που θα κάνουν στον Τύπο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμα: Σε "θερμό" κλίμα η συνάτηση Ερντογάν - Μητσοτάκη: Η χειραψία και τα χαμόγελα (Δείτε φωτογραφίες)

Στο γεύμα εργασίας θα παρακαθίσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι υπουργοί των δύο χωρών.

Κατά πληροφορίες, το μενού περιλαμβάνει ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα, ψάρι, καλαμαράκια, χαλβά και φρούτα.


Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη: Η χειραψία και τα χαμόγελα

Σημειώνεται πως στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Τούρκο πρόεδρο στα σκαλιά του Μέγαρο Μαξίμου και είχαν ένα σύντομο τετ α τετ, πριν να φτάσουν στην είσοδο του κτιρίου για τις τυπικές φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες:

mitsotakis-er001
mitsotakis-er002
mitsotakis-er003
mitsotakis-er004
mitsotakis-er005
mitsotakis-er006
mitsotakis-er007
mitsotakis-er008
mitsotakis-er009
mitsotakis-er010
mitsotakis-er011
mitsotakis-er012
mitsotakis-er013
mitsotakis-er015

Μόλις ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε με τη συνοδεία του από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατέβηκε τα σκαλιά, τον υποδέχθηκε και ανέβηκαν μαζί έως την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν είχαν «θερμή» χειραψία, ενώ δεν έλειπαν τα χαμόγελα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα το «ψυχρό» παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Τα χαμόγελα στους δημοσιογράφους έξω από το Προεδρικό και ο χαιρετισμός στον Μανώλη Κωστίδη

Όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.