Σήμερα λέω να σας κάνω μερικές συστάσεις για τον νέο γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, τον οποίο, απ' ό,τι έμαθα, εσωκομματικά «μανατζάρει» ο πατέρας του, Γιώργος, γνωστός στους ΠΑΣΟΚικούς κύκλους, διότι από εκεί προέρχεται, με το προσωνύμιο «Κοσκωτάς», καθώς το σουλούπι του έφερνε προς τον αλήστου μνήμης «αεριτζή» επιχειρηματία, η δράση του οποίου έμελλε να οδηγήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο πολυσχιδής Γιώργος Παναγιωτόπουλος, δηλαδή ο πατέρας του νέου γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Ηλείας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις κακές γλώσσες να αναφέρουν ότι κατέβαινε όχι για να εκλεγεί ο ίδιος αλλά για να βοηθήσει να πάει καλύτερα μια συνεργάτιδα του Νίκου Παππά, επίσης υποψήφια στην περιοχή. Η Δώρα, κόρη ταξιτζή από την Αμαλιάδα, αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα η στάση του αυτή εκτιμήθηκε, διότι ο κανακάρης του ανέλαβε γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον «έσπρωξε» στη συγκεκριμένη θέση ο Παππάς, ο οποίος έχει υπό την «καθοδήγησή» του σχεδόν όλη την οικογένεια των Παναγιωτοπουλαίων.

Με εξαίρεση ίσως τον οδοντίατρο της οικογένειας. Πάμε τώρα και στα πιο ζουμερά. Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, την περίοδο της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, όπου ο Ν. Παππάς ήταν νούμερο δύο στο «μαγαζί» της Αριστεράς με άτυπους αναπληρωτές του τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Χρήστο Σπίρτζη, εμφανιζόταν στην πιάτσα ως «συμμέτοχος» στη διαβόητη εταιρεία δημοσκοπήσεων Vox Pop.

Σε κάθε περίπτωση ο νέος γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόδωσε τον πατέρα του, Γιώργο, που στηρίζει φουλ Νίκο Παππά και Στέφανο Κασσελάκη, όπως έκανε η θυγατέρα της Ζανέτ Τσίπρα, Αρίστη, ή ο γιος του Πάνου Ρήγα, Άγης. Που την κοπάνησαν για το νέο κόμμα που στήνεται από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μάλιστα, στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν και υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη, αλλά «πάτωσε». Πήρε κάπου 600 σταυρούς και βρέθηκε στην τελευταία πεντάδα. Φαίνεται ότι το εκλογικό σώμα δεν επηρεάστηκε ούτε από την ερασιτεχνική ενασχόλησή του με την υποκριτική, την οποία προσπάθησε να υπηρετήσει ως «stand up comedian», υποδυόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε διάφορα χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία ανέβαζε στο YouTube ως «θείος Κωστής».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»