Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει o Κυριάκος Μητσοτάκης από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου. Κατά το ταξίδι του στη βρετανική πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με επενδυτές, μέλη της ελληνικής ομογένειας, καθώς και συναντήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του, Ρίσι Σούνακ, αλλά και με τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ. Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο πραγματοποιείται με αφορμή το Morgan Stanley & Athens Stock Exchange Greek Investment Conference. Κεντρικός στόχος είναι η προβολή και η προσδοκώμενη αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ώστε να επανέλθει στις ώριμες αγορές. Με την ευκαιρία της εκεί παρουσίας του, ο κ. Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με παράγοντες του Σίτι του Λονδίνου. Το πρωί της Δευτέρας θα έχει κλειστή συνάντηση με διαχειριστές κεφαλαίων και εκπροσώπους μεγάλων επενδυτικών εταιρειών, παρόντος και του προϊσταμένου του οικονομικού γραφείου του, Αλέξη Πατέλη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα, με ευρύτερη σύνθεση από τον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σύμφωμα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, μαζί με τον πρωθυπουργό θα ταξιδέψει για το Λονδίνο και η Αριστοτελία Πελώνη.

Τα ταξίδια σε Νέα Υόρκη και Γερμανία

Το Λονδίνο είναι η αρχή για μια σειρά ταξιδιών που έχει προγραμματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που έχει στόχο να εμπεδώσει ένα κλίμα απόλυτης σταθερότητας προς τους επίδοξους επενδυτές. Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, σε μία εκδήλωση που διοργανώνει η JP Morgan σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ τον Φεβρουάριο έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ένα ελληνικό roadshow στη Γερμανία.

Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

Το ταξίδι του Μητσοτάκη στο Λονδίνο

– Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει, ως γνωστόν, ο πρόεδρος Μητσοτάκης από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου. Κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρήσει την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, οπότε με δεδομένο ότι επισκέφθηκε χθες σούπερ μάρκετ, αυτό το Σάββατο έχει ρεπό ο… Σκρέκας. Κατά το ταξίδι του στη βρετανική πρωτεύουσα ο Μητσοτάκης θα έχει επαφές με επενδυτές, μέλη της ελληνικής ομογένειας, καθώς και συναντήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του, Ρίσι Σούνακ, αλλά και με τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο πραγματοποιείται με αφορμή το Morgan Stanley & Athens Stock Exchange Greek Investment Conference. Κεντρικός στόχος είναι η προβολή και η προσδοκώμενη αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ώστε να επανέλθει στις ώριμες αγορές, κάτι που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία. Με την ευκαιρία της εκεί παρουσίας του, ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με παράγοντες του Σίτι του Λονδίνου, που, παρά το Brexit και τις συνέπειές του, παραμένει το κορυφαίο χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ευρώπης. Το πρωί της Δευτέρας θα έχει κλειστή συνάντηση με διαχειριστές κεφαλαίων και εκπροσώπους μεγάλων επενδυτικών εταιρειών, παρόντος και του προϊσταμένου του οικονομικού γραφείου του, Αλέξη Πατέλη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα, με ευρύτερη σύνθεση από τον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου.


! Εκτός από τον Αλέξη Πατέλη, μαζί με τον πρόεδρο Κυριάκο θα ταξιδέψει για το Λονδίνο και η Αριστοτελία Πελώνη, που πλέον δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Τα ταξίδια σε Νέα Υόρκη και Γερμανία

– Το Λονδίνο είναι η αρχή για μια σειρά ταξιδιών που έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που έχει στόχο να εμπεδώσει ένα κλίμα απόλυτης σταθερότητας προς τους επίδοξους επενδυτές. Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, σε μία εκδήλωση που διοργανώνει η JP Morgan σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ τον Φεβρουάριο έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ένα ελληνικό roadshow στη Γερμανία (Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Στουτγκάρδη), με την παρουσία κλιμακίου υπουργών και του συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος πρέπει να σας πω ότι διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο συγκεκριμένο πεδίο δράσης.