Κρίσιμη η σημερινή δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Με πυρά κατά της "Ομπρέλας" πραγματοποιήθηκε η ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στη σημερινή συνεδρίαση.

Ειδικότερα, με αφορμή την ηχηρή αποχώρηση της "Ομπρέλας" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους, όπως και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του – όπου ζήτησε από Τσακαλώτο και Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους – ο Στέφανος Κασσελάκης αποθεώθηκε από όσους βρίσκονταν στη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Με χαμόγελα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ένα θερμό χειροκρότημα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

omilia-kasselakis__5_
omilia-kasselakis__6_
omilia-kasselakis__8_
omilia-kasselakis__7_
omilia-kasselakis__3_
omilia-kasselakis__2_
omilia-kasselakis__4_
omilia-kasselakis__1_


Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές» ανέφερε κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για δημοψήφισμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη σημερινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως πλέον δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος καθώς οι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» είπε.

Μάλιστα, στη σύντομη δευτερολογία του, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε».