Τι κάνει το υπουργείο Εσωτερικών; H Νίκη Κεραμέως μας εξηγεί με το πρώτο της Τik Τok, το οποίο έχει ήδη κοντά στις 6.000 προβολές.

«Πολλές και πολλοί δεν ξέρετε όμως είναι  απολύτως λογικό, όμως αυτό θα το αλλάξουμε μέσα από το tik tok» δηλώνει στο βιντεάκι η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, εξηγώντας τι αλλάζει με το νομοσχέδιο για την επιλογή στους φορείς του Δημοσίου.

«Στην Δημοκρατία είναι σημαντικό να έχετε εσείς οι πολίτες πληροφόρηση για όλα», τονίζει και ακολουθεί πιστά το πολύ πετυχημένο μοντέλο επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, με τον κόσμο.

Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμεως και η ομάδα της, αποφάσισαν να ξεκινήσουν καμπάνια ενημέρωσης,  απλά, άμεσα και με τον πιο διεισδυτικό τρόπο που φτάνει στους πολίτες. Ο τρόπος αυτός είναι μέσω του Tik Tok μια συνταγή που έφερε μεγάλη δημοφιλία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα στο γραφείο της στο υπουργείο Εσωτερικών, εισάγοντας τον κόσμο να δει και το εσωτερικό του πρώτου τη τάξει υπουργικού γραφείου, η Νίκη Κεραμέως εξηγεί με εικονίδια και emoji τις αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο και τονίζει πως «Χτίζουμε μαζί ένα κράτος που βάζει πάντα τον πολίτη στο επίκεντρο».

Δείτε το βίντεο:

@n_kerameus

Τι αλλάζει με τον νέο νόμο για την επιλογή Διοικήσεων στους φορείς του Δημοσίου, με λίγα λόγια!

♬ original sound - Niki Kerameus