Από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για ενδεχόμενη υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία ήταν κι αυτό του Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Τσιόδρας όχι μόνο έχει αυξήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά με μεγαλύτερη… ευφράδεια πλέον πολλοί είναι εκείνοι που του αναγνωρίζουν την καλή δουλειά που κάνει στο Μαξίμου. Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας έχει βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή και ήδη στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν σπεύσει να τον στηρίξουν.

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ήδη έχει κάνει την πρώτη ανάρτηση, εκφράζοντας αρχικά την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσιόδρα. 

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Τσιόδρας: "Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής είναι υπόθεση κοινωνικής δικαιοσύνης"

«Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον αγαπημένο μου φίλο, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, με τον οποίο συνεργαστήκαμε καθημερινά στις πολύ δύσκολες ημέρες της πανδημίας! Αεικίνητος, αποτελεσματικός και πάντα ξεχωριστός, οι συμβουλές του πάντα πολύτιμες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

Η σχέση Μητσοτάκη - Τσιόδρα

«Αεικίνητος, αποτελεσματικός, ξεχωριστός, πολύτιμες οι συμβουλές του», είναι μερικά από τα λόγια στην ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για τον Δημήτρη Τσιόδρα. Πολύτιμα προσόντα για έναν συνεργάτη πρωθυπουργού, αλλά και για… έναν υποψήφιο στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Ο Δημήτρης Τσιόδρας, δημοσιογράφος, είναι επί χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.