Επίσκεψη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε την Κυριακή 22/10 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Παιδεία και ανισότητες».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε αναφορά στον... Στέφανο, εννοώντας τον βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Παραστατίδη και όχι τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος, όπως είπε, «πανηγύρισε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Αμερική».

Έτσι, εκτόξευσε «καρφί» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: Πηγές Κουμουνδούρου: Η επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εντάσσεται στο σχέδιο για τη δημιουργία νέου κόμματος


Νίκος Ανδρουλάκης: Μην μπερδευτούμε με τον Στέφανο που είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

«Το προηγούμενο διήμερο ο Στέφανος επισκέφθηκε εκπαιδευτικές δομές, στο πλαίσιο του οδοιπορικού μας για την Παιδεία. Εννοώ τον Παραστατίδη, για μην μπερδευτούμε με τον Στέφανο που είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο οποίος -όπως πανηγύρισε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Αμερική- μπορεί τώρα να πανηγυρίσει για τις εκδηλώσεις που κάνουμε για το κοινωνικό κράτος σε όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.