Στο δρόμο της επιστροφής στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται πολλά ΠΑΣΟΚογενή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βοήθησαν τον Τσίπρα να γίνει πρωθυπουργός και στη συνέχεια στήριξαν τη διακυβέρνησή του, αναλαμβάνοντας σοβαρά πόστα ευθύνης.

Ένα τέτοιο στέλεχος είναι και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά Γεωργία Γεννιά, η οποία αποφάσισε να κουνήσει μαντήλι στον ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψει ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη, με τον οποίο βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες σε επικοινωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της στήλης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε το παρών στο σουαρέ που διοργάνωσε πριν λίγο καιρό στο σπίτι της το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επέτειο γάμου της. Και οι δύο είναι περίπου της ίδιας γενιάς και γνωρίζονται από τα χρόνια της ΠΑΣΠ, της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ και της «πράσινης» Νεολαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο το βράδυ έδωσε τα… χέρια με το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την κοινή τους συμπόρευσή.

Δείτε το φωτογραφικό ντοκουμέντο από την εν λόγω μάζωξη, που δημοσίευσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γαβριήλ Χαραζίδης.

" Η Γουρικη επιστροφη της Γεωργίας Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ και στο πλευρο του Προέδρου μας Νικου Ανδρουλάκη "

Δημοσιεύτηκε από Gavrilis Xarazidis στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023