Tο ΠΑΣΟΚ είναι o μεγάλος κερδισμένος των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι επιλογές που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εκτός από τον δήμο της Αθήνας, σε επίπεδο Αττικής, περίπου 20 δήμαρχοι είναι «καθαρόαιμοι» ΠΑΣΟΚοι, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.grΗ μεγαλύτερη νίκη κατεγράφη στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, με τη νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, που υπήρξε προσωπική επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι 35 νέοι δήμαρχοι

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ανατροπής που είχαμε χθες, πέραν των περιφερειών και των μεγάλων δήμων, αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 66 δημάρχους της Αττικής, οι 35 είναι νέοι. Αυτό σημαίνει ότι πέραν των λαθών που έγιναν από τους ίδιους, υπάρχει και ευθύνη της κεντρικής εξουσίας και φυσικά του συνδικαλιστικού οργάνου, που είναι η ΚΕΔΕ, στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Ο μεγάλος κερδισμένος των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι το ΠΑΣΟΚ και οι επιλογές που έκανε ο πρόεδρος Ανδρουλάκης. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Εκτός από τον δήμο της Αθήνας, σε επίπεδο Αττικής, περίπου 20 δήμαρχοι είναι καθαρόαιμοι ΠΑΣΟΚοι. Η μεγαλύτερη νίκη κατεγράφη στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, με τη νίκη του Δούκα, που υπήρξε προσωπική επιλογή του αρχηγού Νίκου.

– Και για να καταλάβετε το μέγεθος της ανατροπής που είχαμε, πέραν των περιφερειών και των μεγάλων δήμων, αξίζει να σας αναφέρω ότι από τους 66 δημάρχους της Αττικής, οι 35 είναι νέοι. Αυτό σημαίνει ότι πέραν των λαθών που έγιναν από τους ίδιους, υπάρχει και ευθύνη της κεντρικής εξουσίας και φυσικά του συνδικαλιστικού οργάνου, που είναι η ΚΕΔΕ, στη διαμόρφωση του τελικού (χθεσινού) αποτελέσματος.