Όλο εκπλήξεις… είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που φαίνεται να αποκτά μεγάλη αδυναμία στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και στο Κοινοβούλιο. Αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, πέρασε από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Από τις 12:35 μέχρι τις 14:30 είχαν σύσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτο Χατζηγιαννάκη, πρώην τομεάρχη Εσωτερικών του κόμματος και πολύ καλό γνώστη των αυτοδιοικητικών, όπου ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης του Οκτωβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σύστησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τον Γιώργο Ιωακειμίδη λέγοντας «στηρίζουμε Ιωακειμίδη» και δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σωκράτη Φάμελλου, καθώς όταν τον ρωτήσαμε για το τι έχει το σημερινό πρόγραμμα, απάντησε πως «θα σας τα πει όλα ο Σωκράτης Φάμελλος που ξέρει. Τα υπόλοιπα είναι σουρπρίζ», είπε και κατόπιν συνέχισε την ενημέρωση στα γραφεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.