Λίγες ώρες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αδελφός του Στέλιος μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» και αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος ο αδερφός του δεν περίμενε να νικήσει και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι δεν έχει φέρει μαζί του ρούχα για τον χειμώνα.

«Ο λόγος που έδωσε στην Κουμουνδούρου μου θύμισε Κένεντι. Τρομερός. Δεν το περίμενα κι εγώ ο ίδιος. Αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο. Για μας και για τους γονείς μου όλα αυτά που γίνονται είναι ένα όνειρο. Ελπίζω να μην ξυπνήσω αύριο και να είναι μια άλλη πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη.

Για τον Τάιλερ και αν το έχει καταλάβει, ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε: «Θα το καταλάβει. Αν δεν το έχει, θα το καταλάβει σύντομα. Ο Τάιλερ είναι πολύ ώριμο άτομο. Έχει ζήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ειδικά εν μέσω Covid. Είναι πολύ έξυπνο παιδί και έχει μεγάλη εμπειρία στη ζωή».

Για το αν θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα: «Προφανώς. Θα πάνε πίσω σύντομα (σ.σ.: στις ΗΠΑ) να φέρουν τα ρούχα τους, γιατί και αυτοί είχαν πακετάρει για καλοκαίρι. Κανείς δεν το περίμενε αυτό που έγινε. Και τελείωσε. Το σπίτι τους είναι η Ελλάδα».