Για τον σύντροφό του Τάιλερ και την απόφασή τους να έρθουν στην Ελλάδα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1.

«Θα υπάρχει δυνατή προοδευτική αντιπολίτευση, θα είμαστε μέσα στην κοινωνία, θα ανακαλύπτουμε την κακοδιαχείριση που γίνεται από τη ΝΔ. Δεν υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχει μια κυβέρνηση με στυγνό δεξιό πρόσιμο και εμείς με ένα δυνατό κοινωνικό πρόσιμο. Η εικόνα μου είναι ανούσια στον απλό Έλληνα πολίτη, ο πολίτης θέλει κάποιον να το ακούσει και να του λύνει τα προβλήματά του», επισήμανε.

«Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να οδηγήσουμε σε μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, όπως άφησε και ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο μας, δεν είμαι μόνο εγώ, και ο Τάιλερ έχει πάρει την απόφαση μαζί να προσφέρουμε εδώ στην πατρίδα μου. Είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.


Στέφανος Κασσελάκης: Ο Τάιλερ είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την επαγγελματική ιδιότητα του Τάιλερ και το αν είναι νοσηλευτής ή γιατρός, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: Ο τίτλος του είναι Doctor Nursing Practice στην Αμερική, το οποίο είναι αντίστοιχο παθολόγος-γιατρός στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, κτλ. Αρχισε ως νοσοκόμος, νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία. Οταν είχαμε τα lockdowns με τoν Covid, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία, στη Νέα Υόρκη ήμασταν τότε. Εγώ τον οδηγούσα κάθε βράδυ τον Τάιλερ στο νοσοκομείο γιατί έκανε νυχτερινές βάρδιες και τι μπόνους, απολαβές πιστεύεις ότι πήρε στο τέλος της χρονιάς; Μηδέν. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην ιατρική».


Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ: Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου

«Αλλά πάνω από όλα ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση», ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον άκουγα πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί τα ακούνε και μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε θυμάμαι τα πάντα που της έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου και που έχει αποφασίσει να διανύσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στις προσεχείς εκλογές, λέγοντας ότι εφόσον εκλεγεί θα κάνει προοδευτική αντιπολίτευση. «Θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από την Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχει ένα στυγνό δεξιό πρόσωπο και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».