Το λόγο για τον οποίο δεν συμμετείχε στη ψηφοφορία του ΣΥΡΙΖΑ που «έβγαλε» τον Κώστα Ζαχαριάδη ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, εξήγησε ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στο social media.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πως στήριξε καθαρά την υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά, απέναντι στη «νέα πλειοψηφία» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφώνησε και τελικά επέλεξε τον Κώστα Ζαχαριάδη. Σημειώνει δε ότι «δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες: θες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθηνας του Νικου Παππα ,η οποια απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματειας…..

Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση ,στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Δεν είναι στραβός ο γιαλός….Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που καποιοι ωθούν!! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακικη Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!

Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ,με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!(Όπως αυτα που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)

Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικα» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικα!!

….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας ειναι ανοιχτός)».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες: Χθες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023