Σε έντονο κλίμα προβληματισμού πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση των αιρετών συμβούλων της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, με τη Νέα Δημοκρατία να αίρει την στήριξή της από τον νυν Περιφερειάρχη και να αναμένεται αύριο να ανακοινώσει ως επίσημο υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος για την Αττική τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Πατούλη συναντήθηκαν και συζήτησαν επί αρκετή ώρα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, από την πλευρά του Περιφερειάρχη ζητήθηκε να υπογραφεί ένα κείμενο στήριξης του ίδιου και της εκ νέου υποψηφιότητάς τους, αλλά ύστερα από αρκετή ώρα συζήτησης, αποφασίσθηκε να ζητηθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησή του με τον κ. Πατούλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μετά τις... ζεϊμπεκιές του κ. Πατούλη στο Ζάππειο και την δημόσια έκφραση ενόχλησης από το Μέγαρο Μαξίμου, που οδήγησε στην επιλογή του Νίκο Χαρδαλιά για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές στην Αττική, από πλευράς ΝΔ.