Έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον Γιώργο Πατούλη υπάρχει από χθες, με αφορμή τις ζεϊμπεκιές που… έριξε ο Περιφερειάρχης Αττικής, σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού.

Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν στα parapolitika.gr, ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr, στο «τραπέζι» βρίσκονται τα ονόματα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά και του επιτυχημένου δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Οι επόμενες ώρες και μέρες θα δείξουν αν τελικά αποσυρθεί η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα Πατούλη, το βέβαιο ωστόσο είναι ότι για τον Περιφερειάρχη Αττικής υπάρχει έντονη ενόχληση στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

Το εν λόγω περιστατικό  έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει διαμηνυθεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, όποτε υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα γίνονται διορθωτικές κινήσεις.