Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Έφυγα από την τηλεόραση, όταν κατάλαβα ότι δεν με ήθελε η εποχή μου. Δεν ήμουν αυτή που θα έδειχνε μπούστο και πόδια, τα διέθετα, αλλά εγώ χρησιμοποίησα το μυαλό μου. Είμαι ευτυχής, γιατί άφησα στίγμα στην τηλεόραση. Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ποτέ βαρετή. Νιώθω τρυφερότητα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ζήσαμε τα ίδια τηλεοπτικά νιάτα. Δεν προλαβαίνω να δω πρωινές εκπομπές, μόνο δελτία ειδήσεων».

Επίσης, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τη μέρα της κηδείας του γιου του Αριστοτέλη Ωνάση: «Συνάντησα την Τζάκι Κένεντι στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας. Είναι η πρώτη φορά που τη λέω αυτή την ιστορία».

Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, εξομολογήθηκε: «Προφυλάσσω την προσωπική ζωή μου, γι’ αυτό έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Οι χειρότερες στην αρνητική κριτική στα social media είναι οι γυναίκες και μάλιστα εναντίον γυναικών».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 8/06/2023