Για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα μίλησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου.

«Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου, μιλώντας στον ALPHA.

«Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δεν μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό», πρόσθεσε.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν. «Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».