Μια τάξη στο κοµµάτι των περιοδειών του πρωθυπουργού επιχειρούν να βάλουν Μαξίµου και Πειραιώς µε φόντο την ασυνεννοησία του 2019 στο συγκεκριµένο πεδίο, που είχε ως αποτέλεσµα να µιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε µια πόλη ή µια εκλογική περιφέρεια και ταυτόχρονα να υφίστανται δύο ή τρεις παράλληλες εκδηλώσεις τοπικών στελεχών, αυτοκινητικών παραγόντων ή υποψηφίων.

Ωστόσο, πλέον µε πρωτοβουλία του γραµµατέα της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλου Μαρινάκη, θα υπάρχει σε εύλογο χρονικό διάστηµα µια ανάλογη ενηµέρωση στο κατά τόπους στελεχιακό δυναµικό και τα πρόσωπα που απαρτίζουν τα αντίστοιχα ψηφοδέλτια, προκειµένου να µην προγραµµατίσουν καµία δράση κατά την διάρκεια της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή τους.

«Πρώτα απ’ όλα οι οµιλίες του προέδρου» είναι το µήνυµα που εκπέµπεται από το «γαλάζιο» στρατηγείο. Ως εκ τούτου, µε τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι τουλάχιστον οι βουλευτές και οι πολιτευτές της γεωγραφικής περιφέρειας σε πόλη της οποίας θα έχει προγραµµατιστεί µια πρωθυπουργική οµιλία θα δίνουν υποχρεωτικά το «παρών» σε αυτή την περίσταση. Βλέπετε, εκτός των άλλων δεν πέρασε απαρατήρητη η ηχηρή απουσία κορυφαίων υπουργών και εν ενεργεία βουλευτών από τη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αιγάλεω την περασµένη ∆ευτέρα, µε το αιτιολογικό ότι είχαν κανονίσει από µήνες προσωπικού χαρακτήρα εκδηλώσεις µε ψηφοφόρους.

«Πού είναι οι υπουργοί;», αναρωτήθηκαν ουκ ολίγοι εκ των παρευρισκοµένων. Λογικό, αν µη τι άλλο...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/4/23