Τις περιοδείες του στα νότια συνεχίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενόψει των επερχόμενων εκλογών, συνομιλώντας με πολίτες κάθε ηλικιακής ομάδας και με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους. 

Σε περιοδεία του στον Άλιμο, μπήκε σε ένα στέκι νεολαίας και άρχισε να χαιρετά τους νέους. Ένας από αυτούς ο οποίος, με ευγένεια τον χαιρέτησε, του είπε: «Σας χαιρετώ, αλλά δεν θα πάω να ψηφίσω», εξηγώντας ότι δεν έχει κάτι να ωφεληθεί από τους πολιτικούς.

Αμέσως ο κ. Θεοδωρικάκος κάθισε μαζί του και του επισήμανε ότι δεν πρέπει να αφήσει να αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον του. Παράλληλα τον ενημέρωσε τι έχει κάνει η ΝΔ για τους νέους, με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί λόγω των επενδύσεων ύψους 15 δις που έχει πετύχει. Όπως επίσης και τις πολιτικές στήριξης των νέων επαγγελματικών και των νέων που δημιουργούν οικογένειες.

Δεν ξέρουμε αν ο εν λόγω νέος πείσθηκε να ψηφίσει ΝΔ, αλλά φεύγοντας έσφιξε με θέρμη το χέρι του Τάκη Θεοδωρικάκου λέγοντάς του ότι χάρηκε που τον γνώρισε. Και αυτό λέει πολλά…