Αν ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινούσε τις διαγραφές στελεχών και µελών του κόµµατος που υιοθετούν θεωρίες συνωµοσίας στην υπόθεση Γεωργούλη, αφήνοντας µάλιστα και χυδαίους υπαινιγµούς για την καταγγέλλουσα, είναι βέβαιο πως στο τέλος θα έµενε µόνος του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συντριπτική πλειονότητα της οργανωµένης βάσης του κόµµατος θεωρεί την ιστορία αυτή στηµένη, για να πληγεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης µοιάζει µε ένα απέραντο «Πολακιστάν».

Και µιας και µνηµόνευσα τον «αψύ Κρητικό», µε ενηµέρωσαν πως πήγε και έκανε like µαζί µε το άλλο παλληκάρι από τα Χανιά, τον Μιχάλη Χαιρετάκη, σε µια ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου. Αλλη µεγάλη µορφή της Αριστεράς στον Νοµό Λέσβου, την οποία είχε διαγράψει κάποτε ο Αλ. Τσίπρας για τις χυδαίες της αναρτήσεις, αλλά σε σύντοµο χρονικό διάστηµα την αποκατέστησε.

Η ανάρτηση

Η Μυρσίνη Βουνάτσου έγραψε στο Facebook και αυτό άρεσε στον Π. Πολάκη, που της πάτησε like και όχι καρδούλα: «Τον Γεωργούλη ούτε τον συµπάθησα ποτέ ως ηθοποιό ούτε τον ψήφισα ως ευρωβουλευτή, αλλά αυτό το ρηµάδι το timing βρωµάει, ρε παιδιά, πολύ βρωµάει. Ουφ, το είπα και ξεµπούκωσα η γυναίκα».

Τα σχόλια, δε, κάτω από την ανάρτησή της, ένας ποταµός µε δηλητηριώδεις υπαινιγµούς για την καταγγέλλουσα. Και ο Πολάκης σαν τη σουπιά συµφωνεί µαζί της στα µουλωχτά, γιατί ξέρει πως, αν ανεβάσει κάτι αντίστοιχο, θα έχει προβληµατάκια.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Απριλίου 2023.