Ανεξέλεγκτος παραμένει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξακολουθεί μανιωδώς να κάνει αναρτήσεις με όλη την ακρότητα που τον χαρακτηρίζει στον λόγο του. Ο πρώην υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στο Facebook εγκαλεί τον κ. Χιουλιαράκη που τολμάει να παραβρεθεί σε παρουσίαση βιβλίου και να μοιραστεί το πάνελ, άκουσον – άκουσον, με  τον Στουρνάρα και τον Στέλιο Ράμφο.

«Και με Ράμφο και Στουρνάρα; που πριόνιζε ότι κι αν κάναμε;» αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης, με τον Τσίπρα προφανώς να παραμένει άπραγος στις ακρότητες στις οποίες βουτάει για άλλη μια φορά τον λόγο του ο πρώην υπουργός του.

Με τον «μεσαιωνικό» του λόγο ο Πολάκης αποδεικνύει ότι ποτέ δεν ξέφυγε από την κατάσταση παράκρουσης που τον κυρίευε όταν ήταν υπουργός και τον διχαστικό του οίστρο που μόνο καλό δεν κάνει ούτε στο κόμμα του, ούτε στην πολιτική.

Ο Πολάκης, παραμένει πιστός σε έναν ρόλο που θυμίζει τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%, όταν αντιπολιτευτικά δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του και όταν δεν μπορούσε να υπερασπιστεί ούτε τις ίδιες τις θέσεις του.

Ωστόσο, ο διαδικτυακός κατήφορος του Πολάκη δεν είναι αυτό που εντυπωσιάζει, παρ’ ότι αρχίζει να γίνεται και επικίνδυνος με τις ιδέες που προβάλει μέσα από τέτοιες αναρτήσεις. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, γιατί όποιον πυροβολεί με το πληκτρολόγιό του ο Πολάκης, δεν χρεώνεται τη «βολή» μόνο ο ίδιος ο πρώην υπουργός, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

stous