Στο πλευρό του Γ. Ραγκούση αυτή την περίοδο δεν είναι μόνο η πρώην γυναίκα του και το σόι της, μεταξύ αυτών και ένας κουνιάδος του, για τον οποίο στο παρελθόν είχαν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες πως τον είχε βολέψει ως μετακλητό υπάλληλο στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και η νυν σύντροφός του Μαρίνα Κοντοτόλη.

Μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματίας, που ηγείται αλυσίδας καταστημάτων κομμωτηρίων και η οποία επίσης διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις εθνικές εκλογές.

Η σύντροφος του Γ. Ραγκούση συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Τρικάλων και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη στις εθνικές εκλογές. Αν όντως τα καταφέρει και εκλεγεί δίχως να προκύψει κάποια αρνητική εξέλιξη για τον Γ. Ραγκούση μέχρι τις εθνικές εκλογές, τότε στη Βουλή η Αριστερά θα μετρά ένα ακόμη ζευγάρι.

Έχουν προηγηθεί οι Θ. Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου, Δ. Βίτσας και Θεοπίστη Πέρκα, Δ. Τζανακόπουλος και Ε. Αχτσιόγλου. Θα σας ανέφερα και ένα ακόμη από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να πάρω την άδειά τους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 13/04/2023