Ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Α. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου Άγγελος Τσέκερης ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνηθίζει να εμφανίζεται και στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά», δίπλα στον τραγουδοποιό Θέμη Ανδρεάδη. Κάνει καριέρα ως «σατιρικός» στιχουργός και τραγουδιστής, διασκευάζοντας ελαφρά άσματα του μεταπολεμικού ρεπερτορίου. Εννοείται από την αριστερή σκοπιά, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να διακωμωδήσει τόσους και τόσους «συντρόφους» του, οι οποίοι έχουν δώσει αφορμές για να ξεκαρδιστεί στα γέλια το πανελλήνιο.

Εσχάτως έγραψε για λογαριασμό του Θ. Ανδρεάδη ένα τραγούδι για την Εύα Καϊλή με τίτλο «Τα μετρητά του Κατάρ».
«Θα ήθελα λίγο πριν πεθάνω τέτοια σακούλα για να βρω / να είναι γεμάτη ως απάνω με πενηντάρικα ευρώ», έγραψε ο Αγγ. Τσέκερης, έχοντας ως μουσικό μοτίβο το γνωστό άσμα του Σώτου Παναγόπουλου «Θα ήθελα λίγο πριν πεθάνω».

Πάντως ο Σ. Παναγόπουλος ήταν ο αγαπημένος τραγουδοποιός του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και με την ευκαιρία θα συστήναμε στους Θ. Ανδρεάδη και Αγγ. Τσέκερη να διασκευάσουν ένα άλλο, επίσης γνωστό του άσμα, το «Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά / φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις».

Ποιος ξέρει, μπορεί να εμπνευστούν και να γράψουν ένα άσμα για τον Γ. Ραγκούση: «Ένας φίλος ήρθε απόψε Παροικιά / φορτωμένος με ευρώπουλα στην τσέπη / Έχω διώξει από το σπίτι τα παιδιά, να του στρώσω στο κρεβάτι τους να πέσει».