Εξηγήσεις για αγρίους δίνει στις κατ’ ιδίαν συνοµιλίες που έχει µε κάτι συνοµηλίκους του ο µπαρµπα-∆ηµήτρης Κούτρας, που ονειρευόταν µαζί µε έναν Κύπριο επενδυτή να επιστρέψει πάνω σε άσπρο άλογο στον αγαπηµένο του ΑΚΤΩΡ.

Ο παλιός εργολάβος, όπως είναι αναµενόµενο, αποφεύγει να εστιάσει στην ουσία της αποχώρησης από το deal, που είχε να κάνει µε το γεγονός ότι απλώς δεν είχε τα απαιτούµενα χρήµατα προκειµένου να αγοράσει από τους Χόλτερµαν και Βαρδινογιάννη τον ΑΚΤΩΡ.

Ετσι, τώρα άρχισε να διαδίδει (ο µπαρµπα-Κούτρας) ότι ο βασικός λόγος που άλλαξε άποψη είχε να κάνει µε τη δήθεν κακή οικονοµική κατάσταση της εταιρείας. Μάλιστα, εµφανίζεται και ολίγον αιφνιδιασµένος από την εικόνα που, όπως διατείνεται, αντίκρισε.

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν άλλοθι για να µην πληρώσει το 1,5 εκατ. (σε ευρώ), που αντιστοιχεί στο ποσοστό της εγγυητικής των 5 εκατ. ευρώ, που είχε συµφωνηθεί προκειµένου να ξεκινήσουν οι αποκλειστικές διαπραγµατεύσεις ανάµεσα στη διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (δηλαδή τους πωλητές) και τους Κούτρα και Τσέντα, που εν προκειµένω το έπαιζαν αγοραστές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 18/3/23