Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου εκτιµά πως ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, Αλ. Τσίπρας, για να επιβιώσει πολιτικά σε περίπτωση ήττας στις εθνικές εκλογές, δεν θα διστάσει να συνεργαστεί ακόµα και µε αυτόν που σήµερα αποκαλεί «διάβολο».

∆ηλαδή, τον Κ. Μητσοτάκη. Σχολιάζοντας την τελευταία του συνέντευξη στο «Πρώτο Θέµα», ανέφερε πως ρίχνει γέφυρες προς πάσα κατεύθυνση. «Προς Καραµανλή, Γιώργο Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, Στουρνάρα. Είναι άλλος ένας ελιγµός πολιτικής επιβίωσης του ανθρώπου που δεν δίστασε να επικαλεσθεί τα παιδιά του για να δικαιολογήσει τις διακοπές του στη θαλαµηγό, µετά το Μάτι», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας είναι βέβαιο ότι, εάν το απαιτήσει το συµφέρον του, θα συνεργαστεί και µε τον Κ. Μητσοτάκη».

Εν τω µεταξύ, η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν χαρίστηκε ούτε στον Π. Πολάκη, ο οποίος µπορεί να παριστάνει τον «νταή» και τον «ασυµβίβαστο», που τάχα πολεµά το σύστηµα, αλλά η πρώην πρόεδρος της Βουλής τού θύµισε πως, αξιοποιώντας τη βουλευτική του ιδιότητα, λάµβανε προνοµιακά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωνε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασµούς, για να παίρνει τα σπίτια του κόσµου. Αλήθεια, εκείνο το δάνειο ο Πολάκης κατάφερε να το αποπληρώσει ή το σπατάλησε για να πληρώσει όσους του έκαναν αγωγή για συκοφαντική δυσφήµιση;

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4 Μαρτίου