Να δείτε που στο τέλος αυτός ο Μ. Χαιρετάκης από τα Χανιά θα γίνει περιζήτητος και στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων από τη στιγμή που δεν έχει προοπτική συμμετοχής στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου τού συστήνουν να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ, από την οποία οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι προέρχεται. Μετά ερωτεύτηκε τον Πολάκη και έφτιαξαν δίδυμο στην περιοχή της Κισάμου για να εξουδετερώσουν τον Γ. Σταθάκη.

Ο τελευταίος στις προηγούμενες εκλογές στον δήμο Κισάμου είχε πάρει 819 σταυρούς, όταν οι Π. Πολάκης και Μ. Χαιρετάκης αντίστοιχα είχαν αθροίσει από κοινού κοντά στις 2.800 σταυρούς, παίζοντας «δισταυρία».

Μεγάλο ενδιαφέρον

Ο νομός Χανίων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα κόμματα έχουν αφήσει μέχρι τώρα κενές θέσεις για να συμπληρωθεί η τελική λίστα τους στην περιοχή το επόμενο διάστημα. Και στη Νέα Δημοκρατία έχουν προκύψει κενά μετά τον θάνατο του Μ. Βολουδάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Λευτέρης Κοπάσης, το όνομα του οποίου «έπαιζε» και για τον δήμο Χανίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

*Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή στις 22 Φεβρουαρίου 2023.