Επειδή ο Αλέξης Τσίπρας είναι τόσο προβλέψιμος, να δείτε πως μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, θα επιχειρήσει να στήσει το ίδιο δραματικό σκηνικό, όπως έκανε πριν από μερικές ημέρες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία εμμέσως πλην σαφώς έθεσε προ των ευθυνών της για το θέμα των υποκλοπών.

Ε, κάτι αντίστοιχο θα επιχειρήσει να κάνει και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αυτήν τη φορά, για το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους και των πλειστηριασμών. Βέβαια, ο Στουρνάρας έχει αποδείξει πως δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοιου είδους προβοκατόρικες εξυπνάδες, οπότε αν καταλάβει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει να τον «στοχοποιήσει» για τα «κόκκινα» δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τα «κοράκια» των funds, είναι βέβαιο πως θα του απαντήσει με τη δέουσα σοβαρότητα και στη βάση της αληθείας των γεγονότων.

Εκείνο που δεν ξέρω είναι εάν στη συνάντηση αυτήν ο Τσίπρας θα έχει μαζί του και τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ή θα συνοδεύεται από την Έφη Αχτσιόγλου.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/2