Εκλογικό παράθυρο και για τον Μάιο άνοιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή την Τρίτη, όπως γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως αναφέρει η στήλη, η αναφορά του πρωθυπουργού ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τους βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. που ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες στις 9 Απριλίου. Μάλιστα, αυτοί που γνωρίζουν πώς σκέφτεται ο πρωθυπουργός συνδέουν την ενδεχόμενη αλλαγή στάσης με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth 

Η αναφορά του προέδρου Μητσοτάκη σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στη Βουλή, ήρθε να περιπλέξει (αν όχι να μπερδέψει) ακόμα περισσότερο τους βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. που ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες στις 9 Απριλίου. Ο πρωθυπουργός άνοιξε εκλογικό παράθυρο και για τον Μάιο, λένε όσοι προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν τη σχετική αναφορά. Μάλιστα, αυτοί που γνωρίζουν πώς σκέφτεται ο πρόεδρος Κυριάκος συνδέουν την ενδεχόμενη αλλαγή στάσης με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία. Απολύτως λογικό, αφού από τη Δευτέρα τα ξημερώματα στην εκλογική άσκηση έχει αφαιρεθεί ο παράγοντας Ερντογάν. Οπότε η όποια απόφαση λάβει ο πρωθυπουργός θα ληφθεί αποκλειστικά και μόνο με ελληνοκεντρικά κριτήρια.