Στο στέκι του Κολωνακίου, το καφέ «Pit», βρέθηκε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς και στελέχη της Πειραιώς το περασμένο Σάββατο, μετά την εκλογική σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Όπως διαβάζουμε στη στήλη big mouth του powergame.gr, εκεί βρέθηκαν το δίδυμο των Θανάση Νέζη (διαχρονικός και έμπιστος συνεργάτης του Μητσοτάκη) και Νίκου Χαρδαλιά (που, εκτός από υφυπουργός Άμυνας, αναλαμβάνει και νευραλγικό ρόλο στην καμπάνια της Ν.Δ.). Κάποια στιγμή στην παρέα των δύο προστέθηκε και ένας τρίτος που δύσκολα θα μπορούσε να κρυφτεί, αφού πλησιάζει τα δύο μέτρα. Ο λόγος για τον «γαλάζιο» γραμματέα Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος διατηρεί (όπως μαθαίνω) καθημερινή συνεργασία με τον Νέζη. 

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

IMG_1045
Το Σάββατο το μεσημέρι είπα να πάω για έναν καφέ με κάτι καλούς φίλους στο αγαπημένο μου, από τα παλιά τα χρόνια, κολωνακιώτικο καφέ του "Pit". Δυσκολεύομαι να σας περιγράψω τι γινόταν. Το μισό Μαξίμου, τελειώνοντας από την εκλογική σύσκεψη, πέρασε για έναν καφέ από το συγκεκριμένο στέκι. Απ’ όλους ξεχώρισα το δίδυμο των Θανάση Νέζη (διαχρονικός και έμπιστος συνεργάτης του Μητσοτάκη) και Νίκου Χαρδαλιά (που, εκτός από υφυπουργός Άμυνας, αναλαμβάνει και νευραλγικό ρόλο στην καμπάνια της Ν.Δ.). Κάποια στιγμή στην παρέα των δύο προστέθηκε και ένας τρίτος που δύσκολα θα μπορούσε να κρυφτεί, αφού πλησιάζει τα δύο μέτρα. Ο λόγος για τον «γαλάζιο» γραμματέα Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος διατηρεί (όπως μαθαίνω) καθημερινή συνεργασία με τον Νέζη. Λογικό, από τη στιγμή που οι δύο άνδρες έχουν αναλάβει να στελεχώσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Επί τη ευκαιρία, σπεύδω να επισημάνω και μια ακόμη πληροφορία, που έχει να κάνει με τον ρόλο που θα έχει δίπλα στον εκπρόσωπο Σκέρτσο ο υφυπουργός Χαρδαλιάς. Επί της ουσίας, ο τελευταίος θα είναι ο εκπρόσωπος της καμπάνιας όταν προκύπτουν θέματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, να σας πω ότι Χαρδαλιάς, Μαρινάκης και Νέζης ίσως και να είναι οι πιο αγαπημένοι του Κυριάκου! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, όταν γράφω αγαπημένοι, εννοώ μεταξύ τους, γιατί ο Κυριάκος τους αγαπάει όλους!