Για την περίπτωση του «πληροφοριοδότη» του Μαξίμου, ο οποίος μόνο στην υπηρεσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη δε λειτουργούσε αποκαλύπτει σήμερα η στήλη bigmouth του powergame.gr.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την επιχείρηση «λάσπης» των εν λόγων δρώντων, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τη στήλη, το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις με αφορμή αυτήν την ανακάλυψη.

Αναλυτικά το κείμενο του bigmouth

Σήμερα σας έχω ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο σε σχέση με μια έρευνα που έφτασε (προσφάτως) στα χέρια του προέδρου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, εδώ και κάτι χρόνια λειτουργούσε (εντός της ΝΔ) ένα σύστημα που έδινε πληροφορίες σε δημοσιογραφικά μαγαζιά που διέπρεψαν πετώντας τόνους λάσπης τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στη σύζυγό του. Τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια του Κυριάκου δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αφού μιλάνε για ντοκουμέντα που περιέχουν διευθύνσεις και ονόματα.

Πίσω από το «κύκλωμα» έχουν εντοπιστεί κάτι λαθραίοι εκδότες και κάτι ακόμη πιο λαθραίοι επιχειρηματίες. Η εν λόγω «εγκληματική οργάνωση», εκτός από τη στοχοποίηση επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, συγγενικών προσώπων του Μητσοτάκη «κατασκεύαζε» και συνομιλίες που δήθεν είχαν πραγματοποιηθεί. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν αποκλείω κατά το αμέσως προσεχές διάστημα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις επί του συγκεκριμένου πεδίου.