Η σχέση... εξάρτησης του Παύλου Πολάκη με το Facebook είναι γνωστή. Εκεί ποστάρει τις βόλτες του, τις εξορμήσεις του σε ταβερνάκια, φωτογραφίες από το ψάρεμα και εσχάτως λογαριασμούς της ΔΕΗ. Στη σχετική ανάρτηση έγραψε: «Αδωνι, έχεις μήνυμα», ανέβασε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ και παρέθεσε το σχόλιο του καταναλωτή, σύμφωνα με τον οποίο το ρεύμα τού ήρθε «τρεις φορές πιο πάνω».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το… γάντι που του πέταξε και του απάντησε χθες από τη Βουλή: «Ο φίλος μου, ένας ψηλός από εσάς, έχει βάλει έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, για να δείξει ότι έχει αυξηθεί πάρα πολύ το ρεύμα. Δυστυχώς -ελπίζω ότι δεν συνέβη πονηρά- δεν φαίνεται η κατανάλωση».

Μάλιστα, ο υπουργός προκάλεσε «τον Σφακιανό, τον ψηλό» να καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής ή να αναρτήσει στο Facebook τον περσινό και τον φετινό λογαριασμό, ώστε να γίνει γνωστή η κατανάλωση ρεύματος τις δύο χρονιές. «Με την ίδια κατανάλωση, αυτός ο λογαριασμός δεν βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας μάλιστα ότι γίνεται «μεγάλη σπέκουλα με αυτό το θέμα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 22/1