Συγκλονίζει ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης. Ο σύζυγος της αείµνηστης πολιτικού, ο οποίος στάθηκε βράχος µέχρι την τελευταία στιγµή στη µάχη που εκείνη έδινε τα τελευταία χρόνια, συγκινεί µε τα λόγια του στο «Secret».

«Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους µας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέµα που δεν µπορώ να το διαχειριστώ», αναφέρει συγκινηµένος. Άλλωστε, ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια είχε επιλέξει µια διακριτική στάση στο πλευρό της πολιτικού και µέχρι την τελευταία στιγµή ήταν ο άνθρωπος που τη στήριζε στη δύσκολη µάχη που έδινε.

Η Φώφη Γεννηµατά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, ηττηµένη από τον καρκίνο. Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσµο και στον σύζυγό της, ο οποίος βυθίστηκε στο πένθος µαζί µε τα τρία της παιδιά. Ο γνωστός οδοντίατρος είχε παντρευτεί µε την αείµνηστη πολιτικό το 2003 και µαζί είχαν αποκτήσει µια κόρη και έναν γιο. «Με τον Ανδρέα µάς δένει η τρέλα µας», είχε δηλώσει η Φώφη Γεννηµατά, µιλώντας για τον σύζυγό της σε συνέντευξή της.

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέµατα, µας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγµές - κι εµείς δεν περάσαµε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιµετωπίσαµε έχει ως αποτέλεσµα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέµα χηµείας. Τα συστατικά; Ερωτας, κατανόηση, εκτίµηση, σεβασµός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιµιλία (σ.σ.: κόρη της) θα τη συµβούλευα να ερωτευτεί µε όλη της την ψυχή και να αγαπήσει µε όλο της το είναι», είχε αποκαλύψει η Φώφη Γεννηµατά.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22/1