Με μισό μάτι βλέπουν πλέον αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου την «ομάδα σοφών» του Αλέξη Τσίπρα. Οι επιστήμονες, που επέλεξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να στηρίξει τη στρατηγική του κόμματος και στο μέτωπο της πανδημίας, φαίνεται ότι ενοχλούν και μάλιστα αρκετά, κάποιους εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχόλιο του Παύλου Πολάκη, μέσω του αγαπημένου του Facebook. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα με ανάρτησή του πριν από λίγες ώρες και έστειλε το «μήνυμα» προς πάσα κατεύθυνση.

«Τα βουνά έχουν καθαρό αέρα, ξελαμπικάρει το μυαλό. Όσοι δεν έχετε πάει να πάτε. Και ο νοών νοείτω…», έγραψε χαρακτηριστικά ο «αψύς Σφακιανός» σε φωτογραφίες από τα παλιά, στις οποίες ο εικονιζόμενος (πιθανότατα ο ίδιος) φαίνεται να κρατά όπλο και να αγναντεύει τη θέα από το βουνό.



«Όποιος δεν θέλει...»

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο εκ των «σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ για τον κοροναϊό, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος είναι καθηγητής αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, είπε στον ΣΚΑΪ: «Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, ας μην εμβολιαστεί, αλλά δεν μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία. Οι κανόνες είναι απλοί. Μπορεί να πάει στο βουνό και να μείνει μόνος του. Κανένας δεν θα του εφαρμόσει με το ζόρι μια ένεση».