Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μέχρι τώρα παρουσία του Θάνου Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Μαξίμου αξιολογεί θετικά το γεγονός ότι με αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά ο υπουργός Υγείας προωθεί (μεταξύ των άλλων) τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση της πανδημίας, κάθως ήδη έχει διασφαλίσει όλες οι κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα να συνδράμουν το ΕΣΥ, ενώ για Θεσσαλονίκη και Λάρισα έχει εξασφαλίσει άνω των 700 κλινών κατά τη συντριπτική πλειοψηφία για COVID περιστατικά και έχει εκπονηθεί αντίστοιχο σχέδιο για την Αθήνα.

Τι γράφει το big mouth

Κατά κοινή παραδοχή, ο υπουργός Πλεύρης με το «καλημέρα» έπεσε σε φουρτουνιασμένα πολιτικά ύδατα. Αυτό όμως, δεν τον αποτρέπει να κάνει δουλειά, την οποία πρωτίστως αξιολογεί ο πρόεδρος Κυριάκος, ο οποίος, όπως πληροφορούμαι, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του νέου υπουργού στην Αριστοτέλους. Συγκεκριμένα, το Μαξίμου αξιολογεί θετικά το γεγονός ότι με αθόρυβη και αποτελεσματική δουλειά ο υπουργός Υγείας Θάνος προωθεί (μεταξύ των άλλων) τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση της πανδημίας.

Ήδη έχει διασφαλίσει όλες οι κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα να συνδράμουν το ΕΣΥ, ενώ για Θεσσαλονίκη και Λάρισα έχει εξασφαλίσει άνω των 700 κλινών κατά τη συντριπτική πλειοψηφία για COVID περιστατικά και έχει εκπονηθεί αντίστοιχο σχέδιο για την Αθήνα. Στο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζουν για επίταξη και ο υπουργός, χωρίς κραυγές, έχει στη διάθεση του όλες τις κλίνες. Και σε αυτές τις περιπτώσεις μετρά το δεύτερο και όχι οι κραυγές και τα συνθήματα. Επί τη ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία Πλεύρη στο Υγείας έχει επιφέρει μια σχετική ηρεμία στην αγορά.