Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δηµοκρατίας, Γιάννη Παπαθανασίου. Η πανέµορφη Μαρία, η οποία είναι παντρεµένη µε τον Ερρίκο Αρώνες, είναι και πάλι έγκυος, και µάλιστα κυοφορεί δίδυµα.

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά και περιµένει πώς και πώς να µεγαλώσει ακόµα πιο πολύ η οικογένειά τους.

Η Μαρία είναι η ιδρύτρια της εταιρείας Outstand Communications και πριν από λίγες µέρες διοργάνωσε το event «About You» του πιο inspiring και προσωποποιηµένου fashion online shop στην Ευρώπη, που γιόρτασε την άφιξή του στην Ελλάδα λύνοντας τις απορίες του κοινού, έπειτα από µια άκρως επιτυχηµένη marketing καµπάνια σε social media και TV.

Αμέτρητοι celebrities

Συγκεκριµένα, στις 27 Σεπτεµβρίου πραγµατοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό launch event στον Πύργο Μελισσουργού, όπου παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, καλλιτέχνες, influencers και social media stars. Η Ελένη Φουρέιρα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας, η Ισµήνη Παπαβλασσοπούλου, ο Δηµήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χριστίνα Μπόµπα, ο Σάκης Τανιµανίδης, η Αθηνά Οικονοµάκου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ευγενία Σαµαρά ήταν µερικοί από τους λαµπερούς καλεσµένους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του event τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόµενα µέτρα κατά της COVID-19, καθώς όλοι οι παρευρισκόµενοι (καλεσµένοι και προσωπικό) υποβλήθηκαν σε rapid test και επέδειξαν το πιστοποιητικό εµβολιασµού τους πριν από την είσοδό τους στον χώρο.

Την παράσταση έκλεψαν τα interactive corners, που αποτελούσαν το τέλειο photo opportunity,και το Glambot, που έδωσε οσκαρικό τόνο στο event, ενώέκπληξη αποτέλεσε το live του Good Job Nicky, ο οποίος συνεπήρε τους καλεσµένους µε το ταλέντο του.