Μέσω social media επέλεξαν να εκφράσουν τη θέση τους και τα συναισθήματά τους αρκετοί πολιτικοί, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, από τον 32χρονο σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, έγραψε στο facebook: «Η Κωνσταντίνα Τσάπα, η 64χρονη στην Αγία Βαρβάρα και πλέον η Καρολάιν αποδεικνύουν ότι οι γυναικοκτόνοι βρίσκονται και εντός της εστίας. Δεν είναι αναγκαστικά ούτε ξένοι, ούτε σεσημασμένοι».

«Οργή και αγανάκτηση»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, σημείωσε: «Ακόμα μία γυναικοκτονία… Μια νέα γυναίκα, μητέρα, έπεσε θύμα ενος φρικτού εγκλήματος από τον σύζυγο της. Δολοφόνοι δεν ήταν λοιπόν ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες όπως βάλθηκαν να μας πείσουν τα ΜΜΕ. Δολοφόνος ο ίδιος της ο σύζυγος. Η Καρολάϊν δεν πρόλαβε να ζήσει, δεν θα μεγαλώσει το παιδί της. Η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζουν. Από το αποτρόπαιο του εγκλήματος. Από το άδικο. Από τη διαπίστωση πως η κοινωνία μας δεν μπόρεσε να προστατεύσει την Καρολάϊν και κάθε γυναίκα που κινδύνευσε ή χάθηκε… Για πόσο ακόμα; Πόσες ακόμα; Να σπάσουμε τη σιωπή… Για την Καρολάϊν, την Ελένη, την Αγγελική, για όσες χάθηκαν. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ».