Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για τους Ενεργειακούς Πόρους, Τζέφρι Πάιατ, στον οποίο παρουσίασε το σχέδιο μετασχηματισμού της ΔΕΗ Α.Ε., και την επέκτασή της στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ο Γιώργος Στάσσης, σύμφωνα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ενημέρωσε τον τέως Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, για τα σχέδια ενεργειακής μετάβασης της ΔΕΗ, τις νέες επενδύσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και τα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Γιώργος Στάσσης: Η ανάρτησή του για τη συνάντηση με τον Πάιατ

Σήμερα, είχα τη χαρά να συναντηθώ στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, υφυπουργό Εξωτερικών για τους Ενεργειακούς Πόρους, και να του παρουσιάσω το σχέδιο μετασχηματισμού της ΔΕΗ Α.Ε., και την επέκτασή της στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Τον ενημέρωσα για τα σχέδια ενεργειακής μετάβασης, τις νέες επενδύσεις καθαρής και ευέλικτης παραγωγής στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την υπόλοιπη Περιφέρεια, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της ΔΕΗ Α.Ε. όσον αφορά στην επέκταση των ενεργειακών διαδρόμων των περιοχών και την Πρωτοβουλία των Τριών Θαλασσών!