Η 23η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Συνολικά 556 τυχεροί θα λάβουν έως και 50.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ μοιράζει από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ σε αποδείξεις που «μπήκαν» στην κληρωτίδα από ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Διαβάστε ακόμα: Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις για τον φόρο κληρονομιάς - Πώς ξεμπλοκάρουν χιλιάδες υποθέσεις που εκκρεμούν και διευκολύνονται οι πολίτες

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς.

Φορολοταρία: Τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι τυχεροί

  • 1 κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ
  • 5 κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ
  • 50 κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ
  • 500 κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Σημειώνεται ότι σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί.

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.
  • Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι.