Τη δυνατότητα σε νέους πελάτες να επωφεληθούν από το προνομιακό επιτόκιο 3% στην προθεσμιακή κατάθεση σε δολάρια ΗΠΑ δίνει η τράπεζα HSBC μέχρι το τέλος Ιουλίου. 
Το ελάχιστο ποσό που μπορούν να βάλουν οι καταθέτες είναι 10.000 δολάρια ενώ το μέγιστο όριο είναι 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ.
2185223

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η HSBC την Τρίτη 16 Ιουλίου, oι ιδιώτες που θα επιλέξουν να ανοίξουν μέχρι τις 31 Ιουλίου προθεσμιακό λογαριασμό (σε δολάρια) επωφελούνται από μεγαλύτερη απόδοση τόκων σε σχέση με τις απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου.
1025616


Την ίδια ώρα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διάρκεια της κατάθεσής τους (6μηνη, 9μηνη και 12μηνη) με εγγυημένο κεφάλαιο κατά τη λήξη της προθεσμίας.
«Προτεραιότητά μας είναι αυτό που αποκαλούμε Προσωπική Οικονομία των πελατών μας», ανέφερε ο Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC Ελλάδας.

18806028_hsbc_pirpinias_vima_online-3


«Στηρίζοντας τους πελάτες μας να κάνουν τον κατάλληλο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό τους βοηθούμε να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», πρόσθεσε και εξήγησε ότι σε αυτό το πλαίσιο, οι νέοι πελάτες που μέχρι το τέλος του μήνα θα ανοίξουν προθεσμιακό λογαριασμό σε δολάριο στην HSBC θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την εμπειρία συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, προνομιακό επιτόκιο.